Udruženje stanara grada Osijeka bira novo rukovodstvo

– Prošlo je 25 godina od kada smo osnovali naše Udruženja i od kada djelujemo  i radimo. Zajedno smo proveli niz aktivnosti, riješili smo puno zajedničkih i pojedinačnih problema, pomagali svojim članovima  i svima kojima je naša pomoć bila potrebna i korisna – ističe predsjednica Udruženja stanara Grada Osijeka, Vlasta Auguštin.

Na taj je način pozvala članove udruženja da se uključe u pripremu izborno-programske skupštine koja bi se trebala održati u travnju.

POZICIJE Zainteresiranim članovima uputila poziv da se prijave za pozicije upravljačkih tijela Udruženja do 15. travnja.

– Udruženje  vodi predsjednik sa užim tijelom – Izvršnim odborom. Kroz proteklo vrijeme imali smo osnovane i razne sekcije kroz koje smo  zainteresirane članove uključivali u razne segmente naših aktivnosti.

Ovo je godina u kojoj nam slijedi izborno – programska  skupština na kojoj biramo novo rukovodstvo i utvrđujemo plan i program naših aktivnosti za naredne četiri godine. Želja nam je naše Udruženje  učiniti još  boljim, operativnijim, suvremenijim, učinkovitijim te mu „proširiti vidike“.  To možemo na način da  se u njegov rad direktno uključi što veći broj članova – naglašava Auguštinb.

Auguštin, koja je već dala nagovijestiti kako se više neće kandidirati za tu poziciju, najavljuje promjene u rukovođenju udrugom.

 

KOMENTIRAJTE