Obilazak zgrada kojima upravlja Zavod za stanovanje

Uz direktora Zavoda za stanovanje, Bojana Bodražića, u obilasku su Ribarske ulice i Gornjodravske obale bili i njegov pomoćnik Darijan Rudan, šef Tehničke službe Krešimir Čačija, inženjer građevinarstva Aleksandar Pejić i referent za vodovod i kanalizaciju Željko Alić.

Među problemima stanara Ribarske najviše se ističu teškoće koje suvlasnicima u nastavku Ribarske ulice stvaraju javni prolazi ispod zgrada, koji su u katastrofalnom stanju.

Kada je pak u pitanju Gornjodravska obala, problemi stanara odnose se na površine oko zgrade, koje su lošem stanju. Popločene su tavelama, koje su do te mjere oštećene da bi, smatraju suvlasnici zgrada, vjerojatno bilo najpametnije sve izvaditi i površinu popločiti nekim drugim materijalom.

ANALIZA Stručnjaci Zavoda nastavljaju obilazak toga naselja u centru Osijeku, a potom će izraditi analizu potreba suvlasnika.

– Nakon obilaska Ribarske ulice i Gornjodravske obale nastavit će se pregled ostalih zgrada pod upravljanjem Zavoda, o čemu će predstavnici suvlasnika biti pravodobno obaviješteni – istuče direktor Bodražić, dodajući kako je cilj ovih obilazaka doći do uvida u stvarno stanje osječkog stambenog fonda, od kojeg je najveći dio upravo pod upravljanjem Zavoda.

KOMENTIRAJTE