Suvlasnici na webu Zavoda mogu ocijeniti izvođače radova

Svi suvlasnici zgrada kojima upravlja Zavod za stanovanje od sada mogu ocjenjivati izvođače radova za kvalitetu posla obavljenog na njihovim zgradama.

WEB STRANICA Riječ je o jednostavnom postupku koji je moguće obaviti u kratkom vremenu, praktički iz naslonjača, u tek nekoliko klikova na internet stranici ili mobilnoj inačici Internet stranice Zavoda.

Pri vrhu Internet stranice u drugoj liniji izbornika desno, ili na dnu naslovne stranice u mobilnom izdanju, građani mogu odabrati opciju “Ocijenite izvođača radova” i odmah krenuti s ocjenjivanjem. Najprije iz padajućeg izbornika odabiru jednog od izvođača s kojima Zavod za stanovanje ima potpisan ugovor o suradnji ili naprosto odabiru mogućnost “Ostalo” kako bi ručno unijeli naziv izvođača ako ovaj nema ugovor sa Zavodom. Potom unose adresu zgrade, svoje kontakt podatke i informacije o vrsti i obimu radova, te podatke o tome kada su izvođeni i koliko su trajali radovi. Slijedi odabir jedne od preddefiniranih ocjena, a nakon toga moguće je unijeti i kratko obrazloženje ocjene.

POTVRDA Na kraju je potrebno jednim klikom potvrditi unos i poslati podatke nadležnima u Zavod za stanovanje.

Ako je ocjena izvođača afirmativna ona će doprinijeti pozitivnoj statistici točno određenog izvođača i dugoročno mu jamčiti produženje ugovora sa Zavodom za stanovanje, a ako je negativna – predstavnici Zavoda provjerit će o čemu je riječ, upoznati izvođača s primjedbama i eventualno povratno kontaktirati građanina koji je poslao negativnu ocjenu.

BOLJA SURADNJA Nova aplikacija omogućuje uspostavu još bolje suradnje između Zavoda za stanovanje i suvlasnika stambenih zgrada. Mišljenje građana koji financiraju radove važno je za dugoročno unaprjeđenje kvalitete radova i usluga koje Zavod za njih ugovara.

KOMENTIRAJTE