Zavodu za stanovanje certifikat bonitetne izvrsnosti

Certifikati bonitetne izvrsnosti, međunarodno priznate oznake poslovne izvrsnosti, dodijeljeni su uspješnim osječkim tvrtkama što im je odlična referenca za poslovanje, kako u Hrvatskoj, tako i na europskom tržištu.

Od cjelokupnog broja onih koje posluju u gradu Osijeku, njih 12 posto je bonitetno izvrsno i te tvrtke sudjeluju u postotku od 73 posto u ukupnim prihodima koji se ostvaruju u gospodarstvu grada Osijeka.

Bonitetna ocjena dodijeljena im je na temelju poslovnog iskaza iz prošle godine, te predviđanja za iduću godinu, odnosno da će ostati solventni i više od toga. Riječ je o tvrtkama s višegodišnjom tradicijom koje ne ulaze u blokadu, imaju dobru profitnu stopu i konstantno zapošljavaju nove djelatnike.

USPJEH Među njima je i Zavod za stanovanje, kao i duge gradske tvrtke poput Ukopa, Unikoma i Tržnice.

Certifikati se dodjeljuju prema međunarodnim kriterijima koji su jednaki u svim zemljama u kojima Bisnode djeluje, tako da bonitetna izvrsnost dobivena u Osijeku jednako vrijedi u svim zemljama.

Inače, Bisnode je švedska tvrtka koja djeluje u 19 europskih zemalja, ima preko 150.000 klijenata, a specijalizirana je za proizvodnju visokokvalitetnih poslovnih, kreditnih i tržišnih informacija o kvaliteti tvrtki.

Ovaj je skup po prvi puta održan u Osijeku, a izvrsne tvrtke, njih tridesetak, dobile su  Certifikat bonitetne izvrsnosti – A, AA ili AAA.

KOMENTIRAJTE