I ove godine Zavodu za stanovanje certifikat bonitetne izvrsnosti

Certifikati bonitetne izvrsnosti, međunarodno priznate oznake poslovne izvrsnosti, dodijeljeni su uspješnim osječkim tvrtkama što im je odlična referenca za poslovanje, kako u Hrvatskoj, tako i na europskom tržištu. Ovaj se certifikat dodjeljuje subjektima s najboljim bonitetnim ocjenama koji postavljaju standarde i podižu kriterije za ocjenjivanje drugih tvrtki koje su poslovale slabije.

Bonitetna ocjena dodijeljena im je na temelju poslovnog iskaza iz prošle godine te predviđanja za iduću godinu. Riječ je o tvrtkama s višegodišnjom tradicijom koje ne ulaze u blokadu, imaju dobru profitnu stopu i konstantno zapošljavaju nove djelatnike.

 

USPJEH Među njima je i Zavod za stanovanje te druge osječke tvrtke.

Certifikati se dodjeljuju prema međunarodnim kriterijima koji su jednaki u svim zemljama u kojima Bisnode djeluje, tako da bonitetna izvrsnost dobivena u Osijeku jednako vrijedi u svim zemljama.

Inače, Bisnode je švedska tvrtka na tržištu prisutna od 1981. godine, a okuplja više od 2.400 stručnjaka iz 18 europskih zemalja. Specijalizirana je za proizvodnju visokokvalitetnih poslovnih, kreditnih i tržišnih informacija o kvaliteti tvrtki.

ČETRDESETAK TVRTKI Ovaj je skup po drugi put održan u Osijeku, a izvrsne tvrtke, njih četrdesetak, dobile su Certifikat bonitetne izvrsnosti – A, AA ili AAA.

KOMENTIRAJTE