Stručnjaci s dugogodišnjim iskustvom

 

U stručnim timovima Zavoda za stanovanje sudjeluju diplomirani inženjeri i inženjeri građevine, elektrotehnike, strojarstva, diplomirani pravnici i ekonomisti. Iznimno iskustvo koje naši timovi stječu svakodnevno upravljajući najrazličitijim projektima definiralo je ukupne usluge Zavoda za stanovanje najkvalitetnijima među ponuditeljima u segmentu upravljanja višestambenim zgradama. I upravo je to razlog zbog kojega najveći broj predstavnika suvlasnika stambenih zgrada u Osijeku iz godine u godinu ugovore o održavanju potpisuje sa Zavodom za stanovanje.

Neposredno nakon dogovora sa suvlasnicima pružit ćemo stručnu pomoć svim vlasnicima stanova kod zaključivanja međuvlasničkih ugovora, a potom i ugovora o upravljanju stambenom zgradom. Činjenično stanje objekta naši će stručnjaci utvrditi očevidom koji prethodi preuzimanju i početku naše brige o vašoj zgradi.

PLANIRANJE

Svake godine na vrijeme ćemo planirati sredstva za održavanje zgrade u koja ulaze:

  • obvezni radovi (dimnjačarska služba, deratizacija, servisi dizala…)
  • hitni popravci (vodovodne instalacije, kanalizacija, plinske instalacije…)
  • mali popravci (krov, dimnjaci, kućna zvona…)
  • nužni popravci (balkoni, krovovi, bravarije…)

POGODNOST Budući da Zavod upravlja velikim brojem suvlasničkih prostora, u mogućnosti smo osigurati popust na radove i usluge kod svojih izvođača (osiguranje, dimnjačarske usluge, održavanja dizala i vatrogasnih aparata…).

POZOVITE NAS – DOĆI ĆEMO Ukoliko želite da Zavod za stanovanje bude i Vaš upravitelj – slobodno nas pozovite. Naši će stručnjaci doći gdje treba i u vrijeme koje Vam odgovara. Rado će odgovoriti na sva pitanja, ponuditi dodatna obrazloženja i konačno ponuditi iskustvo kao argument za našu stručnost.

Za sve dodatne informacije:

– posjetite nas u Franje Krežme 18, Osijek

– telefonski nas kontaktirajte na 031/209-700

– napišite nam mail na info@zavodzastanovanje.hr

KOMENTIRAJTE