BIŠEVSKA 28, IZMJENA KROVA

Dio ravnog krova zgrade u Biševskoj 28 izmijenjen je prije tri godine, a prije mjesec dana obnovljena je i druga strana krova.

– Krov je počeo prokišnjavati susjedu koji živi na posljednjem katu, i to rubno. Voda se podvukla ispod limova. Tako da je bilo pravo vrijeme da izmijenimo i lijevu stranu krova koji je sada u cijelosti nov – pojašnjava Ivica Topalović, predstavnik suvlasnika.

BEZ PROBLEMA Predstavnik kaže kako nije imao nikakvih problema s prikupljanjem potrebnog broja potpisa. Svi su suvlasnici odlični i nikada nije bilo problema kad god se nešto u zgradi radilo. Vjeruje da će tako i ostati.

Suvlasnici su u pričuvi imali dovoljno novca za radove.

– Cijena radova iznosila je 19.000 kuna, tako da kredit nismo morali podizati pa nam je i pričuva ostala ista. Radovi su završeni proteklog mjeseca, a trajali su desetak dana. Od tada je bilo jakih kiša, a krov nije nigdje procurio – dodaje Topalović.

PLANOVI Ova zgrada broji 10 stanova podijeljenih na prizemlje i četiri kata, a suvlasnici su nedavno financirali i ugradnju novih video interfona te planiraju oličiti stubište.

– Stvarno smo zadovoljni izvedenim radovima, kao i suradnjom sa Zavodom za stanovanje. Najčešće kontaktiram s Goranom Ožboltom koji je vrlo korektan te nam uvijek izađe u susret.