Trg bana J. Jelačića 5, izmjena krova

Krov na Trgu bana J. Jelačića 5 bio je oštećen te je bilo potrebno promijeniti ga.

– Naš je krov prokišnjavao. Već su i grede bile trule te su počele propadati, a na nekim dijelovima nije bilo crjepova. Budući da nismo htjeli podizati kredit, u pričuvi smo imali dovoljno novca kako bismo izmijenili samo jednu stranu. Tako je izmijenjena sjeverna strana, a dio krova na južnoj strani je zakrpan – pojašnjava Mara Boras, predstavnica suvlasnika.

Ova zgrada broji tri kata i šest stanova, a u prizemlju zgrade nalaze se poslovni prostori. Predstavnica suvlasnika nije imala nikakvih problema s prikupljanjem potrebnih potpisa.

– Išla sam od stana do stana te sam razgovarala s ostalim suvlasnicima. Svi su rado dali potpise, ali nismo željeli podizati pričuvu. Iznos koji smo imali na računu uložili smo kako bi dio krova bio zamijenjen; napravili smo ono što je bilo hitnije – prepričava Boras.

ZADOVOLJNI Cijena radova iznosila je 62.000 kuna, a izvedenim radovima, kao i suradnjom sa Zavodom za stanovanje su i više nego zadovoljni.

– Radovi su izvedeni u predviđenom roku koji je bio oko mjesec dana i prokišnjavanja sada nema. Inače smo baš zadovoljni suradnjom sa Zavodom. Ranije smo bili kod drugog upravitelja i nismo bili zadovoljni tom suradnjom. Na moju su preporuku i susjedne zgrade prešle kod Zavoda i dijele naše zadovoljstvo – zaključuje predstavnica suvlasnika Mara Boras.