Vijenac Stanka Vraza 12, novi krov

U ovoj je zgradi tijekom ljeta bilo iznimno vruće, a tijekom zime jako hladno te su se suvlasnici odlučili za izmjenu krova. Nekoliko se podstanara iz stana s posljednjeg katu bilo iselilo jer je stan bilo nemoguće ugrijati – pojašnjava Berislav Abramić, predstavnik suvlasnika.

Ova devetokatnica broji 40 stanova, a problema oko prikupljanja potpisa nije bilo jer se većina suvlasnika složila kako je vrijeme za izmjenu.

JEFTINIJI RAČUNI Radovi su obavljeni prošle godine, a suvlasnici već sada kažu kako su zadovoljni – stigli su im jeftiniji računi za grijanje i hlađenje.

– Cijena radova bila je 99,000.00 kuna, s tim da je prvotna cijena bila viša, ali je na kraju smanjena, stoga što nismo htjeli mijenjati gromobransku mrežu jer je ona u dobrom stanju. U pričuvi smo imali dovoljno novca pa nismo morali podizati kredit tako da se njezina cijena nije mijenjala. Ona po kvadratu stana iznosi 3,80 kuna – govori predstavnik suvlasnika.

Suradnjom sa Zavodom za stanovanje su zadovoljni. – Uvijek im se možemo obratiti za pomoć. Ako ima kakvih problema, sve se uvijek riješi – zadovoljno zaključuje Berislav Abramić.